Giovani Becali: Mai bine putrezesc în pârnaie decât să cer graţierea

| 05 mar, 2014

Condamnat la 6 ani şi patru luni de puşcărie, Giovani Becali (61 de ani) spune că va ieşi cu capul sus din închisoare. Impresarul le-a mărturisit unor apropiaţi că preferă să moară ca un taur de coridă decât să se lase călcat în picioare, aşa cum a făcut vărul său, Gigi, care n-a mai rezistat şi a cerut graţierea.

Zilele trecute, Ioan Becali le-a jurat apropiaţilor şi machedonilor că mai bine moare în puşcărie decât să ceară graţierea: “Eu sunt Giovani Becali! Parchez maşina - dau un milion şpagă, mă duc la ospătar şi, pentru o notă de şapte milioane, las două şpagă. Nu mă bag în seamă cu oricine. Eu sunt Giovani milionarul, şmecherul, mafiotul. Cum să nu am prestanţa mea când cobor din Rolls? Nu pot să devin papagalul nimănui, pe mine mă cheamă Giovani Becali. Mafiotul de azi nu mai împuşcă, nu mai recuperează bani, mafiotul de azi face bani de unde nimeni nu îşi închipuie şi i se spune «Naşul», pentru că este respectat! Aşa că prefer să putrezesc în pârnaie decât să cer graţierea”.

Pentru că are peste 60 de ani, Giovani are dreptul să ceară eliberarea condiţionată după ce va ispăşi jumătate din pedeapsă, adică după 3 ani şi două luni.

Când s-a predat, Gigi Becali a pozat în erou, declarând: “Nimic nu mă doboară, condamnarea mă face şi mai puternic. Domnul să fie cu mine”.

Timpul a trecut, problemele de spate s-au acutizat, lipsa familiei, a prietenilor, spaţiul închis, toate şi-au spus cuvântul, Becali a cedat şi a cerut ajutor statului, fapt care a stârnit mânia lui Giovani, care l-a acuzat că ar fi încălcat onoarea familiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ