RomâniaTV.net: Gigi Becali a transmis din pușcărie un mesaj dur politicienilor

| 13 mar, 2014

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată din închisoare povestind pentru România TV despre condiţiile în care este ţinut. De asemenea, latifundiarul le-a transmis un mesaj dur politicienilor români.

"Îmi cer iertare pentru tonalitate, dar este vocea durerii din inima şi sufletul meu. Un bărbat care 11 luni a fost luat din casa lui şi care nu şi-a văzut nevasta, mama de 84 de ani şi cei trei copii. Cu smerenie, cu dragoste şi cu respect, pentru că mereu sunt atent la declaraţiile domnului preşedinte Traian Băsescu, aşa cum domnia sa a spus aseară în interviu că dacă jurnaliştii au un minim respect pentru statul de drept să citească legea graţierii, aşa îl rog şi eu, cu mare stimă şi cu mare respect, din inimă îl rog, să pună un consilier să deschidă şi să citească legea executării pedepsei la regimul deschis, la recompense, şi să vadă că eu aveam dreptul la 30 de zile în sânul familiei. Nu mi s-a dat o zi. Domnul preşedinte este mediator între stat şi societate. Poate am devenit şi eu un om mai smerit. Condamnat în dosar pentru schimbul de terenuri nu comentez hotărârea, dar spun doar atât: cine este hoţul atât de mare infractor care să fure 600.000 de euro şi să dea 30 de milioane de euro cadou la alţii? Cel mai important este faptul că eu am executat jumătate din pedeapsa dată în dosarul transferurilor. Spun cu mâhnire. În fiecare zi, familia mea a fost terorizată cu ştiri: Becali a slăbit 19 kg- n-am slăbit 19 kg, Becali paralizează- n-am paralizat încă. Dacă tot s-a vorbit, de ce nu mi s-a dat dreptul, care legea românească mi-o dă, la 5 zile sau la 10 zile să vin să-mi iau familia în braţe, să-mi iau mama în braţe, să o sărut şi să plec să-mi execut pedeapsa? Este vocea suferinţei a unui bărbat care este batjocorit", a spus Becali pentru România TV.

"Pe cine deranjez dacă am executat un an din pedeapsă să mă duc să fac un an din pedeapsă şi să vin după 4-5 luni să execut pedeapsa? Cui să fac eu rău sub pază şi de ce? La regimul meu, regim deschis, poţi să pleci singur şi la teatru, liber fără pază. Dacă eu mă pot duce la doctor fără pază, cum spune legea, cum să mă operez cu pază? Respectaţi legea! Poate Dumnezeu m-a adus aici ca să văd oameni care au făcut doi ani, trei ani de puşcărie, le-au murit părinţii. Vin lângă mine plângând. Le-am înmormântat eu părinţii. Aveau trei ani de puşcărie şi nu le-au dat o zi. Le-au murit părinţii de dor", a mai spus Becali.

"Nu am nevastă, nu am mamă, nu am copii, nu am nimic. Eu ca să am ceva trebuie să închid ochii şi să-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele, de chipul mamei mele. Nu am nimic pe pământul asta! M-aţi făcut un sălbatic şi un vagabond, fără nimic pe lume! Nu mai pot tăcea la infinit! Dacă taci la infinit, eşti complice la ce se întâmplă în ţara ta".

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ