Gigi Becali ar putea fi eliberat: Curtea de Apel Constanţa decide dacă îi va întrerupe pedeapsa

| 18 mar, 2014

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus, marţi dimineaţă, la Curtea de Apel Constanţa, care va decide dacă îi va fi înteruptă pedeapsa pentru a putea merge să se opereze la coloană într-o clinică din străinătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marţi dimineaţă, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă la Curtea de Apel Constanţa, care judecă contestaţia acestuia la decizia Tribunalului, de respingere a cererii de întrerupere a pedepsei din motive medicale.

"Să avem încredere că în sfârşit contestaţia domnului Becali va fi admisă pentru că este stabilit că are o boală gravă, este stabilit că nu poate continua detenţia fără această intervenţie chirurgicală. Sperăm că judecătorii în sfârşit vor constata că nicio patimă colaterală a actului de justiţie nu poate înfrânge o soluţie dreaptă", a afirmat, la intrarea la Curtea de Apel Constanţa, Maria Vasii, avocata lui Becali.

Întrebată dacă a pregătit o altă strategie şi alte argumente pe care le va prezenta instanţei, ea a spus că nu şi că sunt aceleaşi argumente, pentru că "adevărul este unul singur".

Tribunalul Constanţa a respins, în 20 februarie, cererea de întrerupere a pedepsei făcută de Gigi Becali pe motiv că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ