Băsescu, despre grațierea lui Becali: Gândesc profund, nu este o decizie ușoară

| 13 mar, 2014

Președintele Traian Băsescu a declarat joi că se "gândește profund" în ceea ce privește grațierea lui George Becali, arătând că nu este vorba de o decizie ușoară și că va analiza sesizarea acestuia cu privire la modul de funcționare a Administrației Penitenciarelor.

"Gândesc profund. Este un om într-o situație dificilă, iar eu sunt într-o situație și mai dificilă, pentru că nu discutăm despre o femeie cu patru copii acasă, de o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vă rog să mă înțelegeți că nu este o decizie ușoară", a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă s-a mai gândit la cererea de grațiere a lui George Becali.

Întrebat dacă este posibil ca această grațiere să aibă loc până de Paște, în contextul în care Becali s-a arătat încrezător în acest sens, Băsescu a răspuns: "Toți credem în câte ceva".

În ceea ce privește cadoul pe care mama lui George Becali i l-a trimis, și anume o icoană, Băsescu a spus că îl va primi cu siguranță.

Președintele a adăugat că va analiza și sesizarea lui George Becali referitoare la modul de funcționare a Administrației Penitenciarelor.

"Va trebui să am o discuție în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel sesizare, dânsul înțeleg că reclamă modul de funcționarea a Administrației Penitenciarelor și am obligația să văd de ce această administrație nu funcționează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns și îl voi face public", a precizat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ