Băsescu despre graţierea lui Gigi Becali: Nu ţin cont de impactul electoral

| 17 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că se uită la toate cererile de graţiere, care sunt de ordinul miilor, şi că nu va lua o decizie de eliberare a unui condamnat, inclusiv a lui Gigi Becali, pe considerente electorale.

"Să fiu clar, la întrebarea unui ziarist nu poţi să răspunzi decât aşa: mă gândesc serios şi la Becali, şi la alţii. Să nu credeţi că doar baronii fotbalului cer graţierea, sunt doar mai zgomotoşi, pentru că au bani. Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la cererile de graţiere. Mă gândesc serios la orice cerere de graţiere, cer date şi judec impactul. În ce-l priveşte pe Becali, nu voi ţine cont de impactul electoral. Am văzut abordarea asta. Eu nu mai candidez şi PMP nu are nevoie de voturi câştigate astfel. Nu-mi voi abandona principiile de dragul voturilor", a declarat Traian Băsescu, pentru Adevărul.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ