Top 3 cele mai mari pedepse cu închisoarea din istorie

| 31 mar, 2014

Aţi fost vreodată curioşi care au fost cele mai lungi sentinţe primite de infractori? Top trei dintre ei adună un număr atât de mare de ani încât dacă aţi sta să îi număraţi s-ar putea să pierdeţi câteva zile, în cel mai bun caz.

Cea mai lungă pedeapsă cu închisoarea luată vreodată de cineva a fost de 384.912 ani. Pedeapsa a fost primită în 1972 de un tânăr spaniol de numai 22 de ani pe nume Gabriel March Grandos. Probabil vă gândiţi că este vorba despre cele mai teribile şi îngrozitoare crime împotriva umanităţii, dar, de fapt, băiatul a fost pedepsit pentru că nu a furnizat 42.768 de scrisori în timpul slujbei sale de agent poştal.

A doua cea mai lungă pedeapsă pronunţată vreodată a fost emisă în 1989, în Tailanda, când doamna Chamoy Thipyaso din Bankok a fost găsită vinovată de înşelarea a peste 16.000 de tailandezi printr-o schemă piramidală în valoare de peste 204 milioane de dolari. Thipyaso a fost condamnată la 141.078 ani de închisoare.

În Statele Unite, cea mai lungă sentinţă dată vreodată a fost de 30.000 ani pentru violatorul de copii din Oklahoma, Charles Scott Roberts. El a primit câte 5.000 de ani pentru fiecare din cele şase capete de acuzare, ajungând astfel să deţină nefericitul record, scrie epochtimes.com.

 

Tag-uri: inchisoare, sentinta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ