MIHAI STOICA ar putea fi eliberat din închisoare

| 04 apr, 2014

Judecarea contestaţiei în anulare a lui Mihai Stoica privind condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare a fost amânată pentru 4 aprilie de Curtea de Apel Bucureşti, pentru că decizia din dosarul transferurilor de jucători nu a fost motivată, scrie RomâniaTv.net.

Mihai Stoica vrea să iasă din închisoare. Managerul Stelei cere anularea pedepsei pe care a primit-o în Dosarul Transferurilor. Magistraţii care judecă cererea formulată de avocaţii lui Mihai Stoica au constatat că dosarul în care cei opt oameni de fotbal au fost condamnaţi, în 4 martie, la pedepse cu executare, nu a ajuns la instanţă, întrucât decizia nu a fost motivată. Astfel, instanţa a amânat judecarea cauzei şi a stabilit următorul termen de judecată la 4 aprilie.

Avocaţii lui Mihai Stoica au arătat, în contestaţia în anulare înregistrată în 7 martie, la Curtea de Apel Bucureşti, că în sentinţa din dosarul transferurilor de jucători a fost încălcată egalitatea de tratament din Constituţie, pentru că trei dintre cei opt inculpaţi au fost condamnaţi în baza vechiului Cod penal, iar ceilalţi conform noului cod.

MM Stoica a intrat pe mâna celui mai temut interlop din puşcărie. Vezi despre cine este vorba

"Instanţa de rejudecare a condamnat în mod nelegal şi cu încălcarea flagrantă a principiului legii penale mai favorabile pe inculpatul Mihai Stoica (...) în ciuda faptului că legea în vigoare prevedea limite de pedeapsă vădit inferioare", au precizat avocaţii în contestaţia în anulare.

Totodată, potrivit cererii, în cazul lui Mihai Stoica infracţiunile s-au prescris atât în ceea ce priveşte faptele de înşelăciune, cât şi cele de spălare de bani.

Într-un alt dosar, Mihai Stoica a cerut, la Tribunalul Bucureşti, rejudecarea şi aplicarea legii penale mai favorabile în cazul său.

Cererea a fost judecată luni, dar instanţa a constatat că solicitarea formulată de Mihai Stoica întruneşte toate condiţiile unei contestaţii în anulare şi a trimis-o Curţii de Apel Bucureşti, declinându-şi competenţa în această cauză.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ