Piţurcă despre condamnările din dosarul transferurilor: Fotbalul a început să fie hăituit de 5-6 ani

| 06 mar, 2014

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri seară, după condamnările din dosarul transferurilor, că jucătorii naţionalei au fost şocaţi şi consideră că "fotbalul a început să fie hăituit de 5-6 ani".

"Unii jucători erau foarte marcaţi ieri (n.r. - marţi). Şi astăzi erau aţintiţi cu ochii la televizor. Mai intram peste ei să le închid televizorul. Le povesteam de Messi, de Higuain şi mai uitau. Pentru ei a fost un şoc. Din punctul meu de vedere fotbalul a început să fie hăituit de 5-6 ani. Ieri cred că au fost nişte condamnări foarte, foarte dure. Cred că mai degrabă se impuneau nişte amenzi de milioane, pentru că aşa nu rezolvi nimic. Nu ştiu capetele de acuzare, ştiu doar ce mi-au povestit Neţoiu şi Becali. Neţoiu nu poate fi considerat vinovat doar pentru că s-a dus în China. Eu ştiu ce am păţit şi eu în trecut. Acum România este la un grad de corectitudine... Mie mi-a displăcut ce s-a întâmplat ieri, deşi poate greşesc", a spus Piţurcă.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Marţi, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor. Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, la fel ca fostul impresar Ioan Becali, impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, fostul fotbalist Gheorghe Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, iar fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ