Piţurcă: Mutu încearcă să mă îmbuneze şi să-l chem, dar e foarte greu ca el să revină la naţională

| 12 mar, 2014

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, că atacantul Adrian Mutu încearcă să îl îmbuneze pentru a fi convocat la echipa naţională, dar a precizat că şansele ca acesta să revină la prima reprezentativă sunt foarte mici după declaraţiile făcute de fotbalist după barajul cu Grecia.

"E foarte greu ca Mutu să revină la echipa naţională după declaraţiile pe care le-a făcut atunci. El a crezut că declaraţiile lui vor avea impact şi voi fi schimbat. Am vorbit cu el şi înainte de meciul cu Argentina. A venit la mine sus. Cum să ne batem? A vrut să mă salute, să mă îmbuneze", a spus Piţurcă la postul Sport.ro.

El a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Mutu în care acesta l-a rugat să îl convoace pentru a înscrie măcar un gol şi a deveni cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a României cu 36 de reuşite. "Noi am mai vorbit de mai multe ori, tot el m-a sunat. I-am zis eu: «Roagă-te să vină un preşedinte la federaţie care să mă schimbe, că altfel vei veni tu iar la naţională când vor zbura puii de broască». El că: «Lasă, nea Piţi, mai bine să rămâi, că dacă vine alt antrenor 100 la sută nu mai sunt convocat», aşa mi-a zis. Iar apoi: «Nea Piţi, gândeşte-te la mine, că mai trebuie să dau şi eu un gol, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum». De-ale lui Mutu, strategiile lui", a povestit Piţurcă.

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Victor Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ