Petrolul își face atac de cinci stele. După Mutu, ploieștenii l-au luat și pe Ianis Zicu

| 16 ian, 2014

Petrolul Ploieşti a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. După ce l-au prezentat pe Adrian Mutu, prahovenii au mai adus un fotbalist de mare calitate. Ianis Zicu va purta tricolul cu numărul 27 de la Petrolul, timp de un an şi jumătate.

Prahovenii au reuşit, în sfârşit, să îl înlocuiască pe Jeremy Bokila, însă a făcut-o cu doi fotbalişti: după Adrian Mutu a venit şi Ianis Zicu.

Acesta nu va avea probleme de adaptare la stilul de antrenor al lui Contra. Cei doi au fost colegi de echipă, ca jucători, iar Zicu i-a mai fost elev lui Contra.

„Sunt foarte bucuros că Petrolul a acceptat și mi-a oferit posibilitatea de a evolua la acest club, simbol al României. Sunt foarte bucuros că o să lucrez cu Contra, un antrenor pe care România o să-l aibă mult timp de acum înainte”, a spus Zicu.

„Nu mai e nevoie să vorbesc de valoarea lui Zicu, l-am avut și coechipier și elev. Am colaborat foarte bine, mă cunoaște, eu îl cunosc, știu ce poate să dea în teren. Este un jucător care are golul în sânge”, a afirmat Cosmin Contra.

În vârstă de 30 de ani, Zicu a venit la Ploieşti după ce a petrecut doi ani în Coreea de Sud, la Pohang Steelers şi Gangwon. În cariera sa, Zicu a mai jucat în străinătate în Italia şi în Bulgaria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ