Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a fost amendat şi exclus timp de 3 sezoane din cupele europene

| 20 dec, 2013

Comisia de control financiar a cluburilor din cadrul UEFA a sancţionat 6 cluburi, inclusiv Petrolul Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu, din cauza datoriilor neonorate, relatează agenţia spaniolă EFE, conform Agerpres.

Clubul Petrolul Ploieşti a fost amendat cu 50.000 euro şi a fost exclus timp de 3 sezoane din cupele europene, suspendare care va fi ridicată dacă gruparea română va reuşi să probeze până pe 31 ianuarie 2014 că a plătit restanţele financiare acumulate până la 30 septembrie 2013.

Tot din cauza datoriilor, Pandurii Târgu Jiu a primit o sancţiune financiară de 40.000 euro, Slask Wroclaw - 20.000 euro, în timp ce Vitoria Portugal a încasat un avertisment.

Pentru 3 sezoane au mai fost excluse cluburile FC Skonto (Letonia) plus o amendă de 40.000 euro şi Metalurg Doneţk, plus o amendă de 80.000 dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ