Adrian Mutu: Vom face tot posibilul să obţinem eventul

| 26 ian, 2014

Atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Adrian Mutu, a declarat, duminică, pentru site-ul oficial al grupării prahovene, că va face tot posibilul pentru câştigarea titlului şi a Cupei României.

"Eventul face parte dintre obiectivele noastre şi vom face tot posibilul să-l obţinem. Steaua şi Astra sunt principalele noastre contracandidate la titlu, dar noi vom avea un cuvânt greu de spus. Toţi ar trebui să se teamă de Petrolul, suntem o echipă puternică. Ar fi ceva extraordinar ca după numai şase luni de la venirea mea să reuşesc să câştig titlul cu Petrolul, alături de băieţi şi de un antrenor cu care sunt prieten", a spus Mutu.

Atacantul român a afirmat că s-a integrat foarte bine la Petrolul. "Sunt foarte mulţumit de ceea ce am găsit la Petrolul, mă simt excelent aici. Formăm un grup unit, avem jucători de calitate şi sperăm să obţinem ceea ce ne-am propus în acest sezon. Atmosfera este incredibilă, suntem o mare familie, iar acest lucru mă bucură şi îmi demonstrează că am făcut cea mai bună algere. Colegii m-au primit senzaţional, din prima clipă m-au ajutat să mă acomodez cât mai repede. Lor le datorez faptul că într-un timp foarte scurt deja m-am integrat. Sunt nişte băieţi deosebiţi şi nu fac decât să îmi confirme ceea ce ştiam despre ei din discuţiile purtate anterior cu Cosmin Contra şi conducerea clubului", a precizat Mutu.

Adrian Mutu consideră că tehnicianul Cosmin Contra este talentat şi va ajunge la cel mai înalt nivel: "E un antrenor talentat, ştiam asta, dar acum văd pe viu lucrând cu el. Cred că are în faţă o carieră frumoasă în această meserie şi sunt convins că va ajunge la cel mai înalt nivel. N-am mai făcut cantonamente iarna de vreo 15 ani, eram obişnuit să am meciuri în această perioadă a anului. Antrenamentele sunt variate, asemănătoare cu cele de la echipele unde am fost, însă ce îmi place este că atunci când lucrăm fizic folosim şi mingea. În acest mod, nu realizezi efortul mare pe care îl faci".

Mutu a declarat că vrea să le demonstreze contestatarilor că s-au înşelat în privinţa lui. "Nu mă interesează cei care vorbesc urât despre mine, nu am ce să le răspund. I-aş întreba doar ce au realizat ei în fotbal înainte de a mă contesta pe mine? Sunt părerile lor, au dreptul să şi le exprime, însă tot ce vreau este să joc bine şi să le demonstrez că se înşală. Ştiu ce mă aşteaptă, am o mare dorinţă să joc, abia aştept să se reia campionatul. Am decis să mă întorc în ţară şi, aşa cum am mai spus, am ales Petrolul pentru că e o echipă care se bate la titlu şi aveam nevoie de o motivaţie nouă. În plus, Cosmin Contra este antrenor, publicul ploieştean este absolut incredibil, există un stadion frumos, jucători de valoare, aşa că sunt toate condiţiile pentru a face performanţă", a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că nu a renunţat la naţionala României. "Mă văd din nou la naţională, îmi doresc enorm să revin, însă rămâne să demonstrez pe teren, prin evoluţiile mele, că merit să fiu convocat. Nu ştiu dacă sunt mai bun sau nu decât în trecut, vom vedea", a precizat Mutu.

Atacantul îşi doreşte să răsplătească încrederea suporterilor prin jocuri bune: "Nu vreau să le fac nicio promisiune, dar ţin să ştie că voi da totul pe teren pentru Petrolul. I-am simţit alături de mine din primul moment şi vreau să le răsplătesc această încredere. Le mulţumesc încă o dată pentru primirea pe care mi-au făcut-o şi îi aşteptăm la stadion, împreună sunt sigur că vom avea multe motive de bucurie. Mi-am propus să mai joc încă un an şi jumătate, dar dacă din punct de vedere fizic voi mai putea, atunci n-ar fi exclus să îmi prelungesc cariera. Voi decide mai târziu ce voi face, dacă o să devin antrenor sau voi ocupa o funcţie de conducere în cadrul unui club".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ