Gigi Nețoiu, condamnat în dosarul transferurilor, a fost dus în arestul IPJ

| 04 mar, 2014

Deputatul PP-DD Gigi Nețoiu, condamnat în dosarul transferurilor la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, a fost introdus, marți seara, în arestul IPJ Dolj.

Nețoiu a venit zâmbind și îmbrăcat în trening, afirmând că poartă o astfel de ținută pentru că este jucător. Nețoiu a spus că este nevinovat, iar decizia instanței este nedreaptă, conform Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, cel mai probabil, el va fi transferat la Penitenciarul din Craiova.

George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu și Jean Pădureanu au fost duși la Penitenciarul Rahova după ce polițiștii bucureșteni au pus în executare mandatele eliberate de instanță.

Cristian Borcea și frații Ioan și Victor Becali vor fi duși marți seară la Penitenciarul Poarta Albă pentru a fi încarcerați.

Frații Becali au fost primii care s-au prezentat la Poliție, la scurt timp predându-se și Cristian Borcea, ei fiind cei trei dintre condamnații în dosarul transferurilor din fotbal care au domiciliile și reședințele în județul Constanța.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ