DOSARUL TRANSFERURILOR. Reacţia presei internaţionale

| 04 mar, 2014

DOSARUL TRANSFERURILOR. După ce s-a dat sentinţa în dosarul Transferurilor, reacţia presei internaţionale nu a întârziat să apară, notează ProSport.ro.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Milliyet (Turcia): "Gică Popescu, fostul fotbalist al Barcelonei şi al lui Galatasaray, a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală. De asemenea, managerul lui Dinamo, Cristian Borcea a fost condamnat la şapte ani de închisoare, patronul Rapidului, George Copos, la cinci ani şi managerul Stelei, Mihai Stoica, la patru ani".

"Legendă a fotbalului românesc, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună pentru corupţie în transferuri realizate" - Palmeri Tancredi, colaborator La Gazzetta dello Sport şi BeIN Sports.

De Telegraaf (Olanda): "Fostul jucător al lui PSV, Gheorghe Popescu, a pierdut ultimul apel într-un proces în care era acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Popescu va sta trei ani şi zece luni în spatele gratiilor. Fostul fundaş a jucat între 1990 şi 1995 pentru PSV Eindhoven".

DOSARUL TRANSFERURILOR. Nemzeti Sport (Ungaria): "Peste 30 de ani de închisoare pentru mai mulţi manageri din fotbalul românesc".

 

DOSARUL TRANSFERURILOR. Pedepsele din DOSARUL TRANSFERURILOR:

Mihai Stoica - 3 ani şi şase luni cu executare

Ioan Becali - 6 ani şi patru luni cu executare

Victor Becali - 4 ani şi opt luni cu executare

Cristi Borcea - 6 ani şi patru luni cu executare

George Copos - 3 ani şi opt luni cu executare

Gică Popescu - 3 ani, o lună şi zece zile cu executare

Jean Pădureanu - 3 ani şi patru luni cu executare

Gigi Neţoiu - 3 ani şi patru luni cu executare

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ