Reacţia lui Gigi Becali când a aflat sentinţele în Dosarul Transferurilor

| 04 mar, 2014

Dosarul Transferurilor. Gigi Becali a aflat de la televizor ca totii greii fotbalului, cercetati in Dosarul Transferurilor, au fost condamnati la inchisoare cu executare si a izbucnit in plans atunci cand a auzit sentintele.

Dosarul Transferurilor. "Statea in celula si se uita la televizor. Cand a vazut ce se intampla, a izbucnit in lacrimi si si-a acoperit fata cu mainile", a declarat o sursa din apropierea lui Gigi Becali.

Dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti, Gigi Becali ramane practiv fara omul de incredere, Mihai Stoica, pe care il imputernicise sa se ocupe de Steaua. De asemenea, dintre cei care ajung in inchisoare, trei fac parte din familia lui Gigi Becali, respectiv fratii Ioan si Victor Becali si Cristi Borcea, care este finul finantatorului Stelei.

Toti inculpatii in Dosarul Transferurilor, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor Becali, Ioan Becali, Jean Padureanu, Gica Petrescu si Gigi Netoiu, au fost condamnati marti, 4 martie, la inchisoare cu executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ