Sebastian Bodu: Gura mare a lui Becali i-a trimis pe greii fotbalului la închisoare

| 05 mar, 2014

Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti - George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu - au fost condamnaţi, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

Sentinţele de condamnare a celor opt inculpaţi din celebrul Dosar al Transferurilor reprezintă o victorie cu gust amar pentru europarlamentarul Sebastian Bodu. Condamnările au reprezentat pentru Bodu un nou motiv de răfuială cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, pe care îl consideră drept responsabil pentru nerecunoaşterea din partea partidului a victoriilor pe care europarlamentarul le-a întreprins: S-au finalizat dosarele din fotbal. Nimeni nu mai ţine minte că totul a plecat de la mine. Nici măcar propriul meu partid. (...) Poate ar trebui să candidez independent pentru un nou mandat. Ce ziceţi? Aş putea să reîmprospătez memoria electoratului? Că a propriului partid, cu siguranţă nu. Domnul Blaga e preocupat de contractele ginerelui, a declarat Bodu pe o pagină de socializare.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ