Aurelian Pavelescu: PNȚCD are obiectiv să obțină cel puțin 5% la europarlamentare

| 23 mar, 2014

Președintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a declarat că scopul este obținerea a cel puțin 5% din voturi la alegerile europarlamentare.

Consiliul Național de Conducere a PNȚCD a finalizat, duminică, lista de candidați ai formațiunii pentru alegerile europarlamentare.  Primele cinci locuri sunt ocupate de Aurelian Pavelescu, europarlamentarul Sebastian Bodu, matematicianul Maria Stavrositu, criticul și istoricul literar Alexandru Ștefănescu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, și Ion Neacsu, președintele PNȚCD Europa.

Pavelescu a anunțat că PNȚCD a strâns, până în acest moment, un număr de 251.297 de semnături, menționând că scopul este acela ca formațiunea să obțină cel puțin 5% din voturi pentru a deveni partid europarlamentar.

"Suntem încrezători în șansa noastră. Numele candidaților noștri este nepătat și nu există nici măcar cea mai mică bănuială că vreunul dintre ei ar fi săvârșit vreo faptă de coruptie. Reafirm faptul că PNȚCD este un partid pentru noua generație, un partid cu o profundă probitate morală. De asta am curajul să declar că vom ieși câștigători din această bătălie electorală și că, realmente, suntem o alternativă a actualei clase politice", a declarat presedintele PNȚCD, potrivit comunicatului menționat.

Și prim-vicepreședintele formațiunii creștin-democrate, Vlad Moisescu, a susținut că 'PNȚCD nu a fost atins de nepotism'.

La rândul său, Sebastian Bodu a afirmat că s-a întors în PNȚCD în primul rând pentru că a fost dezamăgit de PDL. 'În primul rând că am fost dezamăgit față de reproșurile făcute de conducerea PDL, reproșuri fără o bază reală și, mai ales, făcute în lipsa unor argumente. În al doilea rând, mă simt dator să continui tradițiile marelui și seniorului Corneliu Coposu, pe care l-am respectat și față de care mă simt și toți ar trebui să ne simțim datori', a spus Bodu.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ