PP-DD şi PNŢCD au depus la BEC lista candidaţilor la alegerile europarlamentare

| 25 mar, 2014

PP-DD a depus marţi la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidaţilor fiind deschisă de preşedintele fondator al partidului, Dan Diaconescu, transmite Agerpres.

'Noi am strâns foarte multe semnături. Astăzi am adus, aici, în jur de 350.000 de semnături. Avem cel puţin încă odată atâtea adunate la sediu, în varianta în care ar fi vreo problemă să putem să schimbăm practic tot materialul pe care l-am adus astăzi. Noi suntem într-o nouă etapă a proiectului nostru. (...) Suntem partidul care doreşte să trimită în PE cei mai importanţi lideri ai partidului şi anume membrii Biroului Naţional de Coordonare, sunt aproape toţi, în primele locuri pe liste de la alegerile europarlamentare', a declarat preşedintele PP-DD, Simona Man, la BEC, la depunerea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Ea şi-a exprimat convingerea că partidul va avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare, undeva la 15%, pe primele locuri pe lista candidaţilor aflându-se, pe lângă Dan Diaconescu şi Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu şi Radu Orzaţă.

Şi Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) a depus marţi, la Biroul Electoral Central (BEC), lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 25 mai, împreună cu 241.471 de semnături.

Potrivit listei PNŢCD, afişată la BEC, pe primele cinci locuri se află Aurelian Pavelescu, Sebastian Bodu, Maria Stavrositu, Gheorghe Iancu şi Ion Neacşu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ