MRU: De la PDL la PNŢCD, partidele de centru-dreapta ne-au cerut cu aroganţă fuziune prin absorbţie

| 23 mar, 2014

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat într-o conferinţă de presă, că toate partidele de centru-dreapta, de la PDL la PNŢCD, au cerut FC fuziune prin absorbţie, "făcând un exerciţiu de cinism şi de aroganţă".

"Toate partidele de centru-dreapta, de la PDL la PNŢCD, ne-au cerut fuziune prin absorbţie, din păcate făcând abuz de răbdarea noastră şi făcând un exerciţiu de cinism şi de aroganţă. Am spus-o mai în glumă, mai în serios, că, dacă de al PDL putem înţelege, că e un partid mare şi cu structuri, că relaţia cu FC trebuie reglată prin fuziune, prin absorbţie, n-am putut înţelege în momentul în care PMP şi PNŢCD ne-au ofertat aşa ceva", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, conform Mediafax.

El a arătat că, "văzându-i pe toţi orientaţi cu privirea către vârful pantofului", Forţa Civică a decis să fie corectă cu cetăţenii şi cu drumul pe care îl are de parcurs.

Mihai Răzvan Ungureanu a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat de ce nu s-a reuşit o unificare a dreptei.

"Nu există viziune, există doar calcule meschine de partid şi o disponibilitate stranie către un compromis politic cu stânga. Noi nu judecăm în aceşti termeni", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ