Mihai Sturzu: Românii nu se vor lăsa păcăliți de ipocrizia lui MRU și Macovei

| 23 mar, 2014

Deputatul PSD Mihai Sturzu, președintele tinerilor social-democrați, a declarat că este indignat de modul în care liderul FC, Mihai Răzvan Ungureanu, și eurodeputatul PDL Monica Macovei "îi mint pe români în față" pentru a atrage cât mai multe voturi de partea lor în cursa pentru Parlamentul European.

"Este absolut revoltător modul în care Mihai Răzvan Ungureanu le spune românilor pe față că vrea să îi păcălească. Nu se poate ca un om care are pretenția de a fi președintele României să candideze primul pe lista pentru europarlamentare a partidului pe care îl conduce, pentru a strânge cât mai multe voturi, urmând ca apoi să se retragă. La ce să ne așteptăm, la încă o scenetă lacrimogenă de genul celor tipice lui Traian Băsescu, în care candidatul de pe poziția a doua din lista Forța Civică să plângă pentru că domnul Ungureanu se retrage?", a afirmat Mihai Sturzu într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

De asemenea, Sturzu a criticat-o și pe eurodeputatul PDL Monica Macovei.

"Genul acesta de fățărnicie este specifică tuturor celor care au fost sau sunt apropiați de Traian Băsescu. Am văzut că Monica Macovei a declarat că dorește încă un mandat în Parlamentul European pentru a-i reprezenta pe români, la fel cum a făcut-o și până acum. Cum i-a reprezentat doamna Macovei pe cei 7,4 milioane de români care au votat la referendumul din vara anului 2012 pentru demiterea președintelui, atunci când a spus în plenul Parlamentului European că în România a avut loc o lovitură de stat și au fost fraudate între 1,5 milioane și 2 milioane de voturi? Astfel de oameni nu reprezintă în nici un caz poporul român, ci îl fac de rușine!', a afirmat Mihai Sturzu.

Președintele Forței Civice (FC), Mihai Răzvan Ungureanu, va deschide lista de candidați ai acestei formațiuni pentru alegerile europarlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 2014
Nelu
Da-ti foc mai cantaret ratat! Ce cauti in politica? Nu te mai saturi de furat? Crezi ca tu reprezinti poporul roman? N-ai pic de voce si calculatorul canta pentru tine..aia ce era?
24 mar, 2014
Virgil
cine minte romanii
"De la obraz" sau de la antene, pesedistii sunt cei care mint sistematic romanii! Toate promisiunile facute de PSD in timpul opozitiei s-au dovedit vorbe goale, gogosi electorale: milionul de joburi, investitii de miliarde de euro, Rosia Montana, gazele de sist, etc. Ce au primit romanii in schimb? Accize, taxe peste taxe, invrajbire sociala, protocoale secrete cu chinezii si UDMR, etc, etc!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ