Antonescu: Nu este nevoie de o alianță cu PDL împotriva Guvernului Ponta

| 23 mar, 2014

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Craiova, că o discuție privind refacerea USL nu își mai are rostul, iar o alianță a PNL cu PDL împotriva Guvernului Ponta este imposibilă, deoarece liberalii au ieșit de la guvernare și din alianța cu PSD pentru că nu a fost de acord cu lucruri pe care le făcea și PDL-ul.

"O discuție despre refacerea USL nu își are rostul. Dacă USL-ul mai putea continua, dacă nu s-ar fi întâmplat lucruri inacceptabile din punctul nostru de vedere, USL-ul nu și-ar fi încheiat activitatea. De vremea ce și-a încheiat activitatea, USL este din păcate o filă de istorie. N-avem însă nici dreptul și nici timpul să ne dedicăm regretelor, trebuie să mergem înainte fiecare. Noi în orice caz, PNL, ne luptăm pentru obiectivele pe care în fața oamenilor le-am angajat în 2012', a spus Antonescu, conform Agerpres.

Președintele PNL a mai afirmat că nu este nevoie de o alianță PNL-PDL împotriva Guvernului Ponta, pentru că PNL nu a uitat atitudinea pe care o avea PDL când era la guvernare.

"Nu este nevoie de o alianță cu PDL-ul împotriva Guvernului Ponta. Noi suntem un partid de opoziție în acest moment. Mie îmi este foarte greu să uit, mai ales că nu a trecut foarte mult timp, cum a guvernat PDL-ul, ce făcea PDL-ul în raport cu primarii noștri, cum se alocau banii pe vremea PDL-ului, ce făceau prefecții PDL. Și în felul acesta nu am ieșit dintr-o alianță în care nu acceptam ce face PSD-ul ca să ne unim cu PDL-ul", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL participat la Craiova la o ședință a Delegației Permanente Teritoriale a PNL Dolj.

Tag-uri: Crin Antonescu, pdl, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ