Elena Băsescu a demisionat din PDL

| 24 mar, 2014

Elena Băsescu a demisionat luni din PDL. Fiica preşedintelui este aşteptată de Elena Udrea pentru a candida pe listele PMP pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Update. "Domnule președinte Vasile Blaga, vă informez cu privire la decizia mea definitivă și irevocabilă de a demisiona din Partidul Democrat Liberal, începând cu momentul înregistrării acestui document. Le mulțumesc membrilor Partidului Democrat Liberal pentru colaborare și le doresc succes pe viitor", se arată în cererea de demisie a Elenei Băsescu, conform Agerpres.

Înaintea şedinţei BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga, declara că nu ştie ca Elena Băsescu să fi demisionat din partid.

"Nu ştiu să-şi fi dat demisia din partid, dar legea spune că, dacă doreşte să candideze pe alte liste, este suficient, se consideră că şi-a dat demisia din celălalt partid", a spus Blaga.

Reprezentanţii PMP au invitat-o în mod repetat pe Elena Băsescu să candideze pe lista Mişcării Populare pentru un nou mandat în PE, având rezervat locul al doilea pe lista acestui partid.

În acelaşi timp, Elena Băsescu ar fi strâns o sută de mii de semnături pentru o candidatură independentă la PE, potrivit tot reprezentanţilor PMP.

PMP ar urma să depună luni la ora 17.00 la BEC lista candidaţilor pentru PE.

Termenul pentru depunerea la BEC a candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ