Elena Băsescu face mişto de Mircea Diaconu: Aşa arată 140.000 de semnături

| 25 mar, 2014

Elena Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu semnăturile strânse pentru candidatura sa ca independentă la europarlamentare. Fotografia este însoţită de un mesaj adresat fostului liberal Mircea Diaconu, care dorește să candideze ca independent la europarlamentare.

„Informație pentru Mircea Diaconu: așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la europarlamentare”, a scris Elena Băsescu.

Ieri, Elena Băsescu a demisionat din PDL. Ea a anunţat apoi, într-o conferinţă de presă a PMP, că nu va candida la europarlamentare.

Elena Băsescu a spus că a strâns „cu uşurinţă” cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida ca independent la europarlamentare, dar a precizat că nu va candida.

„Deşi am numărul de semnături, nu voi candida, pentru că nu doresc să iau unul, două sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatăl meu să reuşească să dea, în 2016, premierul”, a spus Elena Băsescu.

„Poziţionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora”, a spus Elena Băsescu, precizând că ar fi doar un „troc imoral”, ea referindu-se la faptul că PMP îi rezervase locul 2 pe lista de candidaţi la PE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
cantautorel
NU!
Așa arată 30 de bibliorafturi în care nici dracu nu știe ce este. Probabil o grămadă de maculatură, pusă la prosteală. Nici dacă stăteai cu mâna întinsă și cu copilul de o țâță, la metrou, nu strângeai 100.000..
Poate flegme pentru marinar, adeziuni în niciun caz!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ