Vadim Tudor și monstrul din Loch Ness au concurență serioasă

| 28 mar, 2014

După Gigi Becali și Dan Diaconescu, Vadim Tudor este concurat mai nou de fruntașii dreptei. Noii bufoni: Ludovic Orban, Elena Udrea în blugi, Elena Băsescu cu trofeul semnăturilor.

Taberele formate pe partea dreaptă a eșichierului politic se întrec în declarații bombastice în această răfuială pentru funcții importante în stat. Concurența acerbă între politicienii de dreapta îi face să uite că adevărata luptă trebuie dusă cu cei de stânga, însă, atunci când sunt mai importante câștigurile materiale decât principiile și valorile ideologiei de partid, este normal să se întâmple acest lucru.

Așadar, după Gigi Becali și Dan Diaconescu, Vadim Tudor este concurat mai nou de fruntașii dreptei. Noii bufoni: Ludovic Orban, Elena Udrea în blugi, Elena Băsescu cu trofeul semnăturilor. Lista poate continua.

„Fără mine, PRM este ca lacul fără monstrul din Loch Ness”, a declarat recent Vadim Tudor, făcând aluzie la conflictul cu Gheorghe Funar și faptul că PRM este singurul partid care a depus două liste cu semnături pentru europarlamentare. Totuși, „tribunul” este un model de aroganță în toate aparițiile sale publice și ar trebui să mai „taie” din importanța pe care și-o atribuie. În ciuda faptului că își asumă modelul Traian Băsescu atunci când amenință cu „o ploaie de dosare penale”, aripa radicală din PRM va putea să îl „detroneze”.

Situația ar putea fi similară și în cazul lui Dan Diaconescu, care acum are „curajul imens” de a afirma „Adio, Traian Băsescu, vine Dan Diaconescu!”, după ce în 2009 îi făcea papucii în emisiunile de la OTV. Totuși, ne putem amuza cu apelul său la toate partidele aflate în opoziție pentru a îl susține la prezidențiale. Dan Diaconescu la Cotroceni ar fi probabil cea mai distractivă catastrofă dintre toate.

Afirmații fără strop de adevăr și reușită o împing în revistele tabloide și pe domnișoara Elena Udrea, care mai nou vrea ca PMP să fie „partidul în blugi” și să practice o politică a oamenilor relaxați. Realitatea însă este alta - PMP este considerat „un partid al traseiștilor politici” care a abandonat principiile principiile liberale pentru cele populiste, asumându-și aceleași directive ca ale OTV – „Faceți rating pentru voturi!”.

Elena Udrea vrea să devină cea mai populară „artistă politică”, să se fixeze pe retina electoratului, poate-poate își va putea atinge cea mai mare ambiție a sa – de a deveni prima femeie Președinte din România. Ce mai contează că acest joc e bazat pe minciuni, atacuri, înselătorie. După cum și Traian Băsescu recunoștea: „Ce să îi fac, dacă e blondă și atrage atenția?”.

Mai departe, interesul cetățenilor vrea să fie monopolizat și de o altă Elena – de data aceasta EBA. Elena Băsescu, prin mesajul transmis pe contul său personal de Facebook lui Mircea Diaconu, arată că dorește să-și asume rolul de „politician român”. Foarte bine! După cinci ani în care a făcut de râs țara la Bruxelles, e de preferat să se bâlbâie de-acum doar la B1 TV. Ce o recomanda pe Eba pentru lupta grea „dă pă dreapta românească”? Probabil greșelile gramaticale și prostiile enunțate în Parlamentul European.

Concurența e mare la adresa lui Vadim Tudor, respectiv la monstrul din Loch Ness. Mai nou a ieșit din „vizuina sa politică” și Ludovic Orban, care prin aparițiile de la B1 depune toate eforturile pentru a-i ciupi struna lui Crin Antonescu. Desigur, toate acestea pentru a-i face pe plac lui Traian Băsescu, care are mâna băgată adânc în mototolul de sfori din PNL. Bine măcar că Antonescu nu mai are cum să rupă USL. A făcut-o pe asta deja. De-acum poate doar să-și rupă gâtul la alegeri și în partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ