Baconschi: De azi nu mai e nicio urmă de Traian Băsescu în PDL. Salut venirea Elenei Băsescu în PMP

| 24 mar, 2014

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi, care ocupă locul trei pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat că de luni "nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL" şi a salutat venirea Elenei Băsescu în PMP.

Baconschi a făcut această declaraţie la depunerea listei candidaţilor PMP pentru euroalegeri, la sediul Biroului Electoral Central.

"De astăzi înainte avem o campanie în faţă, vom da primul test electoral, avem o echipă excelentă de profesionişti. Tot de astăzi nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL. Salut venirea Elenei Băsescu în PMP şi totodată am constatat cu o satisfacţie legitimă faptul că, prin decizia Elenei Băsescu, adversarii PMP şi-au înghiţit brusc discursul moralist", a spus Teodor Baconschi.

Elena Băsescu a intrat în PMP, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii,Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udreaşi de fiica preşedintelui, care a anunţat că nu va candida la europarlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ