Baconschi: Pe dreapta, multe partide s-au îmbolnăvit de boli de la PSD

| 11 apr, 2014

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi, candidat PMP la PE, susţine că "pe dreapta multe partide s-au îmbolnăvit de boli de la PSD", afirmând că Partidul Mişcarea Populară îşi doreşte o dreaptă unită, dar că nu vrea să facă negocieri în acest sens "cu oricine şi în orice condiţii".

"Vrem o dreaptă unită, dar în jurul unor principii şi valori asumate cu adevărat, nu mimate", a afirmat Teodor Baconschi, vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Acesta a apreciat că 60 la sută dintre români ar vota partidele din spectrul politic de dreapta, lucru care s-a văzut la vot în anul 2005, dar că multe formaţiuni politice cu doctrină de dreapta "s-au îmbolnăvit de boli de la PSD".

"De câte ori PSD e izolat, dreapta poate câştiga alegerile. În acelaşi timp, pe dreapta, multe partide s-au îmbolnăvit de boli de la PSD şi n-avem cum să ne asociem cu ele până nu se face o reformă, o triere a personalului politic, noi lideri să apară, inclusiv din noua generaţie. Deci vrem să provocăm o primenire a întregii clase politice şi bineînţeles că scorul electoral din 25 mai va fi o ocazie bună pentru a aşeza exact câte voturi în dreptul fiecărui partid. După care vor începe nişte negocieri, dar nu cu oricine şi în orice condiţii. N-avem cum", a afirmat Teodor Baconschi.

 

Tag-uri: Teodor Baconschi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ