Neamţu o ia în balon pe Udrea

| 25 mar, 2014

Mihail Neamţu aruncă acum săgeţi către Elena Udrea şi al ei PMP, sancţionând procesul de racolare a Elenei Băsescu în Mişcarea Populară.

Rade ciob de oală spartă. Cam aşa s-ar traduce comentariile lui Mihail Neamţu la adresa celor din Mişcarea Populară. Preşedintele partidului Noua Republică ia în derâdere comportamentul liderilor PMP, care în ultima perioadă au făcut apeluri disperate pentru ca Elena Băsescu să nu candideze independent la alegerile europarlamentare. Atât Elena Udrea, cât şi Cristian Preda s-au rugat de fata cea mică a preşedintelui, pentru ca aceasta să reprezinte Mişcarea Populară în alegerile din 25 mai.

Ce-i drept, declaraţiile de milog făcute recent de Udrea şi Preda sunt realmente jenante. Frica cea mare a celor doi este ca Elena Băsescu să nu ia cumva din voturile, şi aşa puţine, ale PMP. Cristian Preda însuşi recunoaştea zilele trecute, că atât EBA cât şi PMP, împart acelaşi electorat băsist, electorat ce ar fi pus în situaţia să aleagă între cele două variante. Mai mult, o candidatură independentă ar însemna un cadou făcut lui Vasile Blaga şi PDL-ului, este de părere Cristian Preda.

“Personal, cred că ar fi bine să NU candideze independentă. Ar face astfel un cadou nesperat PDL. Într-adevăr, nimeni nu-şi doreşte mai mult decât Blaga o asemenea variantă, fiindcă divizând voturile pro-Băsescu, o candidatură independentă i-ar da şefului PDL o şansă în disputa cu Mişcarea Populară. O chem, de aceea, pe EBA pe lista PMP!”, i-a transmis Preda Elenei Băsescu pe blogul său.

Elena Udrea, preşedintele de facto al Mişcării Populare, îmbrăţişează opiniile colegului său. Fostul ministru al Dezvoltării pledează pentru o candidatură pe listele PMP a Elenei Băsescu. Şi cum Udrea ar face cam orice pentru a-şi atinge scopul, nu trebuie să surprindă pe nimeni linguşeala greţoasă la adresa fiicei lui Traian Băsescu.

“Eu cred că Elena Băsescu are toate argumentele de a candida din partea PMP la europarlamentare, fiind cel mai activ eurodeputat român, cu peste 1.300 de discursuri în PE şi cu peste 140 de amendamente la rapoartele întocmite. Mai mult decât atât, ar fi un adevărat plus electoral, putând să aducă alături de noi tinerii, mamele şi femeile în general, pe românii din Basarabia şi din diaspora”, o complimentează Elena Udrea. Liderul PMP uită cu bună ştiinţă momentele în care mezina familiei prezidenţiale s-a făcut de râs în Parlamentul European în mod repetat, fie prin erori gramaticale, greşeli de exprimare sau pur şi simplu vorbind în afara subiectului dezbătut în plen.

Gelos fiind că partidul său a rămas la stadiul de partid-muscă, micuţul neo-legionar, Mihail Neamţu aruncă acum săgeţi către Elena Udrea şi al ei PMP, sancţionând procesul de racolare în Mişcarea Populară a Elenei Băsescu. Acesta compară bezelele trimise către EBA cu practicile nomenclaturiste, mesajele lansate de Udrea şi Cristian Preda fiind asemănătoare cu “scrisorile trimise tovarăşului”.

“OK, înţeleg calculele tactice şi socotelile pecuniare (la nivel de Pristanda). Totuşi, în faţa nepotismului taci, nu îl proslăveşti”, scrie Neamţu pe Facebook.

Inevitabilul s-a produs. Dar până la jumătate, EBA demisionând din PDL şi înscriindu-se în partidul Elenei Udrea. Cu toate acestea, europarlamentarul în exerciţiu declară că nu intenţionează să mai candideze, exprimându-şi totodată speranţa că toţi cei care i-au oferit semnăturile să dea voturile Partidului Mişcarea Populară.

Mersul cu cerşitul practicat de Udrea şi Preda a dat, ce-i drept, roade, reuşind astfel să împiedice o candidatură independentă din partea Elenei Băsescu. Scopul scuză mijloacele, dar când ajungi să fii luat la mişto de iluştrii puberi necunoscuţi, ai totuşi, o problemă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
Taci, fa !
O ziarista muista scrie cu sperma din gura
Iar scrii, fa, tarfa imputita la pizda ?! Sa te futa toti maidanezii Bucurestiului, jeg muist esti !
25 mar, 2014
danys
Inaltam slavi Plagiatorului Pontalac
se plateste bine?
25 mar, 2014
goPontaNemaPresident
Scopul scuză mijloacele, dar când ajungi să fii luat la mişto de iluştrii puberi necunoscuţi, ai totuşi, o problemă...
te-am citat...
analizeaza articolele scrise de tine,vezi comentariile...
tu nu ai o problema,ai un "ocean "de probleme..
noroc ca esti un ziarist virtual,construit de Sultanescu...
nu ti-a "montat' si ceea ce traditional,romanii numesc bun simt...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ