Partidul Noua Republică a depus la BEC lista candidaților la europarlamentare. Mihail Neamţu, cap de listă

| 25 mar, 2014

Partidul Noua Republică a depus marți la Biroul Electoral Central  dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidaților fiind deschisă de președintele formațiunii, Mihail Neamțu.

"Noua Republică a depus peste 220.000 de semnături. A depus o listă de candidați proaspeți, noi. Suntem un partid al noutății și candidații reprezintă această noutate. Oameni care nu am mai făcut politică, în marea lor majoritate sunt oameni care se implică pentru prima data în cetate, antreprenori, foarte mulți tineri și o medie de vârstă de doar 37 de ani pentru cei 31 de candidați", a declarat Neamțu la BEC, la depunerea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare, citat de Agerpres.

Potrivit președintelui partidului Noua Republică, pe lista candidaților se mai află George Mioc, cetățean româno-american, pe locul trei este prim-vicepreședintele partidului, Ștefan Bârgăoanu, urmat de Corneliu Berari, Victor Ciumac și Andrei Rosetti.

"Vom lupta pentru o mai bună reprezentare a României și a intereselor naționale la Bruxelles. (...) Vom lupta pentru o educație care să fie la standarde occidentale în țara noastră, deci vom cere ca la nivel european plagiatul și alte forme de corupție să fie combătute în educație. Vom lupta pentru o sănătate în care românii să beneficieze de pe urma investiției statului în medici. Vom lupta pentru familia tradițională, care în opinia noastră este familia rezultată din uniunea naturală dintre bărbat și femeie", a precizat Neamțu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 2014
Terente si Didina
Laurentiule Panaiteee !
Ba, Laurentiule, ba...du-te ba si suge pula Neamtului, ba, jigodie,starv imputit, mancator de cacat de varan !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ