Salubrizare BEC la alegerile europene

| 04 apr, 2014

Reacție șoc pe piața politică. BEC îi taie macaroana lui Vadim Tudor și posibilitatea de candidatură la europarlamentare. La sediul BEC, tribunul izbucnește: ”Am vorbit cu avocații mei și vom depune contestație. E o mișcare a lui Ponta. Îl ia mama dracului de mafiot și de plagiator”, tună și fulgeră după tiparul verificat Vadim Tudor.

Sigur că orice analist politic ar consulta, toți i-ar spune că premierul Ponta nu are pârghiile necesare și nici nu și-a exprimat vreo părere cu privire la candidatura tribunului. Social-democrații au procentele și lupta lor, cu tabăra lui Băsescu, nu au timp de scandal cu CVT. Dacă admitem că este o manevră politică împotriva lui Corneliu Vadim Tudor, altundeva trebuie căutat responsabilul. Nu ne facem iluzii, tribunul nu este de ieri de alaltăieri în politica dâmbovițeană și știe foarte bine despre cine este vorba de fapt, cine are astfel de obiceiuri și un posibil interes să disciplineze jucătorii din cursa electorală cu finiș la 25 mai.

Ceea ce nu spune Vadim Tudor, dar este iminent, este că după întâlnirea cu avocații și depunerea contestației menționate, va mai face niște drumuri din care va rezulta și o alianță conjuncturală cu un partid la fel de mic, dar mult mai activ. Este singura mutare posibilă și asta a și urmărit misteriosul personaj în locul căruia Vadim îl înjură ipocrit pe Ponta.

Alți rejectați de notorietate ar fi Mihail ”Horia” Neamțu, cel care flutura usturoiul și tricolorul pentru Băsescu, în flancul Monicăi Macovei la referendumul de demitere. Și în cazul lui Neamțu, care deschidea lista Partidului Noua Republică, avem de-a face cu o ”disciplinare” probabil, dar depinde de acesta dacă va înțelege mesajul. Dacă aceștia doi sunt personaje cunoscute mai ales pentru controversele iscate de-a lungul timpului, nu același lucru îl putem spune despre fostul senator liberal Mircea Diaconu, care beneficiază de simpatia românilor...

Păcat, mare păcat de Mircea Diaconu, respins și acesta. În cazul său, BEC lasă impresia că aruncă și copilul din copaie... Poate că este singurul care merită cu adevărat, din rațiuni evidente, să aibă succes în procedura de contestare. Altfel, BEC își va atrage o doză enormă de antipatie publică. Actorul a reușit pe ultima sută de metri să-și asigure candidatura prin cele 100.000 de semnături necesare. Lumea îl cunoaște iar în spatele său nu există nici interese politice, nici organizații de partid. Un eșec al actorului, care beneficiază de simpatia și compătimirea publică, de când liderul PNL a încercat să-l elimine și să-l înlocuiască în cursa europarlamentarelor, nu ar face decât să slăbească încrederea cetățenilor în mecanismul de selecție electorală, agravând astfel un absenteism despre care estimările spun că va stabili un nou record negativ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
cantautor
lasa-l pe Vadim...
ce zici de PSD Mehedinti...
De Duicu,de ala de la Orsova...
pesedisti adevarati,ca voi...
da,stiu,opereaza prezumtia de nevinovatie...
la fel ca la Nastase...
Multumim PSD,cel mai cinstit partid din Europa..
04 apr, 2014
anna
vadim
a fost printre tradatorii care au vorbit contra Romaniei ,la PE,cot la cot cu mcovei si base.Inca n-a platit suficient pentru asta.Mai are!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ