C. V. Tudor va depune contestaţie împotriva deciziei BEC

| 02 apr, 2014

Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor a anunţat miercuri că va depune contestaţie împotriva deciziei Biroului Electoral Central (BEC) de respingere a candidaturilor PRM la alegerile pentru Parlamentul European.

"Aşteptăm motivarea lor şi imediat mergem la Tribunalul Municipiului Bucureşti şi vom depune contestaţie. Va ieşi un tămbălau internaţional", a declarat Corneliu Vadim Tudor, citat de Agerpres.

El susţine că s-au căutat nepotriviri în listele cu susţinători. 'Candidez de 22 de ani, dar niciodată nu s-a căutat nod în papură ca acum şi nu s-au inventat atâtea chiţibuşuri birocratice. Ştiu că PSD încearcă în disperare să elimine PRM din alegeri. S-au căutat cu lumânarea nişte nepotriviri şi neconcordanţe în listele cu susţinători. Când e o întreprindere care angrenează zeci, sute de mii de oameni, mai sunt şi greşeli. Noi am depus 222.000 (de semnături - n.r.), ei ar fi găsit vreo 28.000 de greşeli atât de grave să le respingă în bloc. E un ordin politic', a susţinut europarlamentarul.

Biroul Electoral Central a decis miercuri care sunt candidaturile admise şi cele respinse la alegerile europarlamentare.

BEC a luat decizie de respingere a candidaturilor depuse de PRM prin Corneliu Vadim Tudor. A fost emisă şi o hotărâre de respingere a cererii de înregistrare a candidaturilor depuse de PRM prin Gheorghe Funar.

Hotărârile BEC pot fi contestate până pe 10 aprilie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ