Radu Mazăre: S-ar putea să fac campanie electorală pentru europarlamentare, nu ştiu

| 04 apr, 2014

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, vineri, că nu ştie dacă va face campanie electorală în judeţ pentru europarlamentare, fiindcă are alte preocupări, menţionând totodată că nu ştie cine sunt candidaţii social-democraţi pentru alegerile din 25 mai.

'Cum va desfăşura PSD Constanţa campania pentru europarlamentare? Nu ştiu, pentru că am alte preocupări. (...) S-ar putea să fac campanie electorală, nu ştiu. Deocamdată am problema cu portul, după aia vine 1 Mai, am multe probleme, o să vedem şi cu campania. (...) Va fi ceva mai relaxat. (...) Candidaţii nu îi cunosc', a afirmat primarul Constanţei după inaugurarea, în staţiunea Mamaia, a lucrărilor la o parcare cu şapte etaje.

Întrebat dacă va condiţiona deşfăşurarea campaniei electorale pentru europarlamentare de emiterea actelor normative de către Guvern cu privire la redistribuirea acţiunilor Portului Constanţa, Radu Mazăre a dat un răspuns negativ, adăugând: 'Dar de ce trebuie atâta campanie electorală?'.

'Deocamdată suntem în runda finală, în bătălia finală pentru descentralizarea portului. Lăsaţi-mă să mă concentrez pe port, nu vedeţi că tot mai luăm pe la ficaţi câte una de la DNA? Am treabă cu portul', a declarat Mazăre.

Potrivit acestuia, oamenii vor judeca cine se ţine de cuvânt în promisiuni şi cine nu se ţine.

Primarul Constanţei a negat că inaugurările de lucrări pe care le face au legătură cu alegerile europarlamentare.

'Eu inaugurez, dar nu pentru candidaţii la europarlamentare', a susţinut liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ