Update. Radu Mazăre: Mai bine la DNA decât asasinat în Madagascar

| 08 apr, 2014

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează marţi dimineaţă percheziţii la Primăria Constanţa, dar şi la domiciliul primarului Radu Mazăre.

Update. Radu Mazăre a declarat la România TV că se află la Bucureşti. "Mascaţii fac acum percheziţii la mine acasă, la fratele meu şi la mama. S-ar putea emite şi un mandat de aducere", a precizat Mazăre.

Domiciliul primarului Radu Mazăre a fost luat cu asalt marţi dimineaţă de procurorii DNA  pentru efectuarea unor percheziţii. Poliţia a descins şi la Primăria Constanţa pentru percheziţii.

Radu Mazăre urmează să fie dus la audieri la sediul DNA Bucureşti, în baza unui mandat de aducere. Edilul Constanţei este cercetat într-un nou dosar penal pentru fapte de corupţie.  De asemenea, vor fi cercetaţi şi angajaţi din primăria Cosntanţa, la fel, suspecţi de fapte de corupţie.

 

Tag-uri: DNA, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ