CNSAS verifică listele candidaţilor la alegerile europarlamentare

| 03 apr, 2014

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a primit de la Biroul Electoral Central (BEC) listele candidaţior la alegerile europarlamentare din mai şi a început verificarea acestora.

"Menţionăm că verificările candidaţilor au fost demarate cu maximă celeritate, urmând ca rezultatele să fie făcute publice, conform legii", se arată în comunicatul CNSAS.

Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidaţi depuse de alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PPDD, Forţa Civică şi PNŢCD, a anunţat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Muhuleţ a menţionat că în cazul PNŢCD a fost adoptată o decizie de admitere parţială a listei de candidaţi.

El a precizat că una dintre candidaturile depuse de PNŢCD a fost invalidată, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declaraţia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

De asemenea, BEC a admis candidaturile independente din partea lui Capsali Pericle Iulian, Paul Purea, Ungureanu Corina, Filip Constantin Titian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ