Primarul Constanţei, Radu Mazăre, petrece Paştele departe de România

| 03 apr, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că de Paşte va merge în Madagascar, împreună cu mama sa, dar că de 1 Mai se va afla pe litoral şi că tot sezonul estival nu va mai fi plecat în străinătate.

"Mă duc să mă dau cu zmeul în Madagascar că am terminat sezonul de schi", a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

"De 1 Mai voi fi aici. De 1 Mai şi până la sfârşitullui septembrie aici muncesc", a afirmat Mazăre.

El a mai susţinut că o parte din investiţiile din Mamaia vor fi gata până la 1 Mai, urmând ca finalizarea acestora să fie realizată până în 15 iunie: "Ceea ce înseamnă promenadă va fi gata la stadiul de beton, deci turiştii se vor putea plimba pe suprafaţă betonată. Pasarelele nu vor fi gata, dar circulaţia nu va mai fi restricţionată. Pe 15 iunie faleza va fi pavată, pasarelele vor fi ridicate şi cele două piaţete vor fi terminate".

În prezent, în staţiunea Mamaia au loc lucrări de reabilitare a falezei şi de ridicare a trei pasarele pietonale.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, obişnuieşte să îşi petreacă atât Crăciunul, cât şi Paştele în locuri exotice, precum Thailanda, Madagascar, Papua Noua Guinee, Venezuela, Honduras, Singapore sau Malaezia.

În Madagascar, Mazăre a concesionat un teren de 1,8 hectare, unde intenţionează să construiască şapte bungalow-uri şi un restaurant.

Tag-uri: Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 2014
Saracii baroni...baroneiii psd !!!
Cum fraieresc cei mai bogati moguli ( a se intelege hoti si talhari) pe cei mai saraci fraieri din aceasta tara pe care cica-i....REPREZINTA! Si-i fura....si ne fura ...si nu-i mai satura Dumnezeu!!!!
Mazariche nu iei si ceva mosi si babe din suita ta de campanie cu care defilezi la alegeri si carora le pui in punga o fasole siu-n pui congelat...Nu-i iei si p'astia-n Madacascar sa-i plimbi???? O iei doar pe mamita???
Astia multi si saraci pe care-i reprezinta psd-eii penali stiu oare ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat astia pentru ei si neamurile lor pana si insule exotice!!!! Stiu toti amarati astia ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat psd-eii penali helicopter, avioane si vapoare?????
Stiu toti amaratii astia carora le arunca unul ca nicusor Constantinescu, mazare, bunea stancu, oprisan, dragnea…etc.o coaja de paine ca la caini… stiu amaratii cate palate au astia aici si-nstrainatae!!! Cate conturi de milioane de euro aici si-nstrainatate!!!!! Daca stiu de ce-I mai voteaza!!!!! Sunt satui doua trei zile din pomana psd-ului dupa care raman cu burta lipita de sira spinarii…Nu-i mai votati oameni buni ca va nenorociti si ne nenorociti sip e voi dar sip e noi..Si pe copii copiilor nostril! Ai lor ne ranjesc din mertanne si Audi si ne dispretuiesc pe noi toti la cat suntem de fraieri si-n ochii lor de pui de naparca!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ