BEC a decis cine candidează la alegerile europarlamentare

| 02 apr, 2014

Biroul Electoral Central a respins candidatura fostului liberal Mircea Diaconu precum şi a altor 7 formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare.

Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidaţi depuse de alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD, Forţa Civică şi PNŢCD a anunţat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ. Muhuleţ a menţionat că în cazul PNŢCD a fost adoptată o decizie de admitere parţială a listei de candidaţi.

El a precizat că una dintre candidaturile depuse de PNŢCD a fost invalidată, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declaraţia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

De asemenea,  BEC a validat candidaturile şi pentru următorii candidaţi independenţi: Capsali Pericle Iulian, Purea Paul, Peter Costea, Corina Georgiana Ungureanu, Constantin Filip Titian.

Lista respinşilor

Mircea Diaconu, Valentin Dăeanu, Elena Doina Noghin, Vasile Iuştuc, Nicolae Toteanu, Adrian Toader, Dănuţ Liga, Partidul România Mare, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Verde, Partidul Noua Republică, Partidul Alternativa Socialistă, Partidul Dreptăţii Sociale, Partidul Ecologist Român, Partidul România Mare - prin Gheorghe Funar, Partidul Naţional Tărănesc Creştin Democrat prin Eugen Romulus Moiescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ