Vadim câştigă războiul cu Funar. Vadim: Du-te, mă, la Bălăceanca şi vopseşte tomberoane/Funar: Ne judecăm

| 27 mar, 2014

Corneliu Vadim Tudor pare să fi câştigat războiul cu Gheorge Funar pentru partidul România Mare (PRM). Biroul Electoral Central (BEC) a acceptat ieri listele lui Vadim pentru alegerile europarlamentare.

În schimb, le-a respins pe cele înaintate de Gheorghe Funar. Funar spune că merge mai departe şi că lucrurile se vor lămuri la tribunal.

Cei doi s-au contrat la România TV într-un dialog spumos.

Corneliu Vadim Tudor
: Mi-am frânat cu greu dorinţa de a râde, asta e o alba neagra pe care un bolnav psihic, n-am să-i dau numele, a încercat s-o manevreze. Există mai multe decizii. E un partid creat de mine, în 1991, iar Mugur Ciuvică zicea că nu am partid. Iată că am partid. S-a făcut dreptate, s-a mers la cacealma, dar s-a făcut dreptate.
Funar (întrebat cum comentează acest eşec): Da' de unde, acestea sunt poveşti, nu am pierdut nimic..
Vadim: Nici acum nu recunoşti, nu vedeţi că e bolnav mental? Du-te, mă, la Bălanceaca! Du-te,mă, Funar, la doctor, du-te mă şi vopseşte tomberoane..
Funar: Nu e de competenţa BEC să spună al cui e PRM, eu credeam că membrii BEC au citit legea 33-2007.
Vadim: Care lege, măi handicapatule? Ai vrut să vinzi partidul pe 2 milioane lui Voiculescu...
Funar: BEC nu decide, trebuia să decidă ieri şi să nu primească valiza aia ieri (n. Red. - lista de candidaţi a lui Vadim), ca-n gara de Nord. Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti decid, nu BEC. Ne judecăm, mergem mai departe, dacă cei de la BEC nu cunosc legea, atunci e trist.

Tag-uri: bec, Funar, PRM, Vadim
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ