Candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, CONTESTATĂ LA BEC

| 27 mar, 2014

Candidatura lui Mircea Diaconu la Europarlamentare a fost contestată la BEC. Contestaţia a fost depusă de o persoană fizică.

Mircea Diaconu şi-a depus, miercuri seară, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent.

Diaconu a venit la BEC cu o maşină Aro, aducând dosarele cu listele de susţinători. El a menţionat că a strâns peste 125 de mii de semnături de susţinere a candidaturii sale şi că, în plus, au fost aproximativ 50-60 de mii care nu au fost conforme, nefiind completate pe formulare originale, iar pe acestea le va păstra acasă.

"Mai departe sunt proceduri legale, Biroul Electoral Central îşi va face analizele, va da un verdict probabil în curând", a mai spus el.

Referitor la scrisoarea adresată BEC de ANI, potrivit căreia nu îndeplineşte condiţiile legale de validare a candidaturii sale pentru PE, Mircea Diaconu a arătat că este dreptul Agenţiei să facă orice demers legal.

El a mai spus că cea mai grea probă i se pare a fi fost aceea de a ajunge în acest punct, strângând în câteva zile acest număr de semnături.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 2014
El Condor
reprezentare reala
Cunoscand si intrand in permanenta in contact cu oameni din toate clasele si categoriile sociale, este de preferat un astfel de OM, decat oricare reprezentant al vreunui partid care a fost sau este INGAMFAT si de duzina. Astfel reuseste, fara nici un fel de impunere a unei "linii politice", sa promoveze interesele tuturor romanilor si ale statului Roman. SUCCES .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ