PDL a strâns câteva mii de persoane la un miting în Cluj. Boc a lăsat mitingul pentru Băsescu și PMP

| 22 mar, 2014

Mii de persoane de la organizații din toată țara ale PDL s-au adunat sâmbătă la Cluj-Napoca pentru a participa la mitingul organizat de democrat-liberali.

Acesta este al doilea mare miting al PDL-ului după cel organizat la București la începutul lunii februarie, scrie Agerpres.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că nu va participa la eveniment, el preferând să meargă la București la o dezbatere organizată de Mișcarea Populară. De altfel, Emil Boc nu a participat nici la mitingul organizat de PDL la București.

Fostul premier și-a motivat alegerea de a lipsi sâmbătă de la mitingul de la Cluj spunând că el nu mai are funcții de conducere în partid și că, din poziția de simplu membru, are o mai mare libertate de alegere.

Mitingul a fost precedat de un spectacol folcloric susținut de Dumitru Fărcaș și Aurel Tămaș, care au încălzit atmosfera în așteptarea vorbitorilor.

Participanții la eveniment au adus cu ei pancarte cu mesaje antiguvernamentale.

Piața Lucian Blaga, din centrul municipiului Cluj-Napoca și străzile aferente au fost închise în vederea organizării acestui eveniment.

Tag-uri: Emil Boc, pdl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ