Blaga: PDL a început la Cluj bătălia pentru schimbarea României. Vrem să câştigăm alegerile în 2016

| 22 mar, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, că partidul a început de la Cluj "bătălia pentru schimbarea României", ţinta fiind câştigarea alegerilor generale din 2016, după ce vor fi câştigate cele europarlamentare şi prezidenţiale din acest an.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, este ambiţios. Vrea să câştige alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi pe cele legislative din 2016.

"Pornim de la Cluj-Napoca bătălia penru schimbarea României. Ţinta noastră este să câştigăm alegerile generale din 2016. Adversarul nostru este de 23 de ani PSD, partid care a involuat. Nu aveţi încredere în Ponta, dar nici în Antonescu, PNL este la putere în administraţiile locale şi să recunoască acest lucru. Avem în faţă alegerile pentru Parlamentul European şi suntem cel mai puternic partid de dreapta şi avem cea mai puternică listă de candidaţi. Îl avem şi pe Cătălin Predoiu, care va câştiga Preşedinţia României", a spus Vasile Blaga la mitingul organizat de PDL la Cluj-Napoca, notează Mediafax.

Acesta a făcut apel la membrii PDL să se ferească de foştii membri ai partidului care au plecat la alte formaţiuni.

"Feriţi-vă de cântecele de sirenă ale unora şi altora care au mai fost în acest partid şi care au spus că după 26 mai ne vom pupa de mama focului. Dar, nu se va întâmpla nimic. Cum să trădez eu inima acestui partid? Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată", a mai spus liderul PDL.

Pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca au mai susţinut discursuri, între alţii, candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Monica Macovei.

După discursurile liderilor PDL, participanţii la miting au pornit în marş spre Prefectura Cluj, iar pe drum au scandat "Jos Guvernul", "Demisia", precum şi alte lozinci împotriva Guvernului.

Liderii PDL Cluj au încercat să lase la Prefectură "Cartea Neagră a guvernării USL", dar nu li s-a permis accesul în instituţie, astfel încât documentul va fi depus luni.

Mitingul s-a încheiat astfel după două ore, preşedintele PDL, Vasile Blaga, mulţumindu-le tuturor pentru participare şi urându-le drum bun spre casă.

Potrivit organizatorilor, la mitingul de protest organizat de PDL la Cluj-Napoca faţă de actuala guvernare au participat 25.000 de persoane, cifră neconfirmată de Jandarmerie până la ora transmiterii acestei ştiri.

Participanţii la mitingul PDL cu tema "Guvernul Ponta - marea minciună naţională" s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca, având pancarte cu mesaje precum: "PSD - taxe şi minciuni", "Guvernul Pontaxa", "PSD, cel mai mincinos guvern", "Nu ştiţi să guvernaţi, e bine să plecaţi", "Jos USL, Guvern de mafioţi".

Înainte de începerea discursurilor, pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga, cei prezenţi au asistat la un spectacol folcloric susţinut de Aurel Tămaş şi Dumitru Fărcaş.

Ulterior, pe scenă au urcat lideri ai PDL, între care preşedintele partidului, Vasile Blaga, candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Monica Macovei.

La miting au participat membri şi simpatizanţi ai mai multor organizaţii ale partidului din ţară, precum Bucureşti, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Botoşani, Arad, Mehedinţi, Constanţa.

Tag-uri: pdl, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ