PDL a depus la BEC listele candidaților pentru europarlamentare

| 23 mar, 2014

PDL a depus duminică la Biroul Electoral Central dosarele de candidatură pentru alegerile pentru Parlamentul European de pe 25 mai.

Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezența liderului PDL, Vasile Blaga, a unor lideri ai partidului și candidați la un fotoliu de deputat în Parlamentul European.

Vasile Blaga și-a exprimat speranța ca democrat-liberalii să obțină în urma scrutinului din 25 mai șapte-opt locuri în Parlamentul European.

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziții se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputați ai partidului.

Potrivit unor surse din PDL pe aceeași listă care are 42 de candidați se regăsesc mai mulți primari democrat-liberali de mari orașe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Brașov), Dorin Florea (Târgu Mureș) și Mircea Hava (Alba Iulia).

Pe 30 martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în București, PDL își va lansa candidații în cursa pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ