Europarlamentare 2014: ce avere are Monica Macovei

| 03 apr, 2014

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care ocupă locul doi pe lista democrat-liberalilor pentru europarlamentare, are trei apartamente, două case, peste 60.000 de euro în conturi, dar şi un credit de 40.000 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere depuse la BEC, Macovei a încasat un venit anual de la PE în valoare de 67.494,3 de euro reprezentând "diurna pentru cazare, mâncare şi alte cheltuieli în Bruxelles, Strasbourg şi în timpul misiunilor în alte ţări, indemnizaţii de călătorie", precum şi un venit anual net de 74.408,64 de euro, reprezentând salariul său de parlamentar european.

De asemenea, Monica Macovei a încasat 30.586 de lei reprezentând venit anual pentru închirierea unei case pe care aceasta o deţine în comuna Corbeanca.

Macovei deţine trei apartamente în Bucureşti, dobândite în 1984 şi 2001, o casă de vacanţă în comuna Limanu, judeţul Constanţa, dobândită în anul 1994 şi o casă de locuit în comuna Corbeanca dobândită în 2008.

Ea deţine un autoturism marca Suzuky Wagone, cumpărat în 2002 şi are un credit la Unicredit Ţiriac Bank în valoare de 40.000 de euro, scadent în 2018.

Monica Macovei are conturi curente la Unitcredit Ţiriac şi depozite bancare în valoare de 51.998,34 de euro şi respectiv de 1.264,75 GBP. Ea mai are o asigurare de viaţă la BCR în valoare de 5.000 de euro deschisă în 2013 şi un cont curent la ING deschis în 2009 în valoare de 9.319,16 euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
cetatean
schimbam si noi cv!?
Stai voi linistiti ca asta e doar la suprafata. In interior sunt afaceri de zeci de milioane de euro si nu o zic doar asa de complezenta. Toti, absolut toti politicienii au firme capusa, au conturi ascunse, banii sunt impartiti pe numele rudelor. Un om care lucreaza legal, fara smecherii cu statul nu poate avea o asemenea avere nici intr`o suta de ani. Eu personal, m-am saturat de toti acesti politicieni, care fac bani pe votul meu de atatia ani. Voi schimba lucrurile, voi da votul meu unui independent. Din pacat si BEC-ul este o marioneta a celor care capuseaza Romania.A fost admisa gimnasta-porno, Corina Georgiana Ungureanu, si oameni ca Danut Liga (care s-a dovedit a fi alaturi de cetateni si care are calitatea de a ne reprezenta in Parlamentul European) au parte de piedici din partea sistemului. Rusine !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ