Europarlamentare 2014: PMP a depus la BEC listele de candidaţi

| 24 mar, 2014

Conducerea PMP a depus, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu.

Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta preşedintă a Federaţiei de Tenis Ruxandra Dragomir, Alexandru Leşco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat în lotul Ilaşcu.

Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

La sediul BEC au fost prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac şi deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică "mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie".

Elena Udrea a mai spus că PMP este "împotriva oricăror forme de nepotism".

Udrea a mai arătat că Elena Băsescu nu se găseşte pe aceste liste, deşi prezenţa ei putea fi oricând justificată prin ceea ce a făcut la PE.

"Elena Băsescu nu candidează pe listele pe PMP, nu candidează deloc la PE, pentru că o candidatură independentă ar fi luat din procentele PMP, dar nu putem să nu ne uităm la celelalte partide să vedem că au listele înţesate cu neveste, iubite, prietene, membri de familie, este o adevărată încrengătură de interese de familie, de grup pe aceste liste, iar PMP prin lista pe care o propune face diferenţa în clasa politică", a mai spus Elena Udrea.

După depunerea listelor, conducerea PMP şi candidaţii pentru europarlamentare au făcut fotografii în faţa sediului BEC, după care au spus că pleacă la o terasă din centrul vechi al Capitalei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ