Vladimir Cohn, fost acţionar la Dinamo, surprins de verdictele judecătorilor: Nu pot să cred!

| 04 mar, 2014

Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti - George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu - au fost condamnaţi, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

Vladimir Cohn a fost acţionar la Dinamo în perioada în care s-au petrecut faptele din Dosarul Transferurilor. Aflat la schi, el nu ştia verdictul judecătorilor:

Popescu a primit 3 ani şi o lună cu executare.

“Nu pot să cred!”

Jean Pădureanu, 3 ani şi 4 luni.

Nea Jean? Serios!?

Neţoiu, 3 ani şi 4 luni.

“Nu pot să cred”

Mihai Stoica, 3 ani şi 6 luni.

„Nu i se prescrisese?”

George Copos, 3 ani şi 8 luni.

“Mamă, săracul de el”

Victor Becali, 4 ani şi 8 luni.

“OK”

Ioan Becali, 6 ani şi 4 luni.

“Doamne fereşte”

Cristi Borcea, 6 ani şi 4 luni.

(Linişte)…Mda.

După aflarea verdictului, Cohn a comentat: “Mă simt de parcă m-a lovit un tren cu 250 de kilometri la oră. Îmi pare rău pentru familiile lor. Îmi pare rău pentru Popescu şi pentru Neţoiu care nu au avut nicio implicare în acest caz. E păcat de cariera lui Popescu. Îmi pare rău pentru Copos şi pentru eforturile lui de a menţine Rapid în prima ligă. De Ioan şi Victor ce să mai zic? Au salvat multe echipe din Divizia A. Păcat! Era o şansă ca venirea lui Popescu să schimbe fosilele din fotbalul românesc, aşa Mircea Sandu va fi obligat să recandideze. E clar, fotbalul o va lua pe o pantă descendentă”, a declarat Vladimir Cohn pentru prosport.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 2014
PENSIONAR
i-MI PARE RAU DE FIECARE CA OM, DAR CAND TRAIESC CA UN CERSETOR DUPA 43 ANI MUNCA SI 17 ANI SCOALA CU 6 FACULTATE ,MA INTREBAM INTOTDEAUNA, DE UNDE TRAIESC ASA PE PICIOR MARE??????????????????????????????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ