Un alt deţinut celebru scrie pe blog din puşcărie. Copos: Nu sunt vinovat

| 07 mar, 2014

George Copos, unul dintre condamnaţii în Dosarul transferurilor, scrie pe blogul său că se consideră nevinovat. Acesta îl urmează pe Adrian Năstase, cel care a scris de nenumărate ori din spatele gratiilor.

George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, dar susţine că este nevinovat şi a fost postat un comunicat pe această temă chiar pe site-ul său, copos.ro.

"Ca urmare a pronunţării de către Curtea de Apel Bucureşti a Deciziei penale nr. 222/A din data de 4.03.2014 doresc să fac următoarele precizări:

Informez opinia publică asupra faptului că mă voi conforma întrutotul obligaţiilor ce îmi revin în urma pronunţării deciziei mai sus amintite.

Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea faţă de decizia Curţii de Apel Bucureşti întrucît mă consider nevinovat. Sînt nevinovat pentru că nu am săvîrşit nici o faptă penală şi mă aşteptam ca hotărîrea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În consecinţă, continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărîri profund nedrepte.

Doresc să îmi asigur angajaţii şi partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societăţile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate", se precizează în comunicatul lui George Copos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ