Copos, Popescu, Borcea şi fraţii Becali s-au predat

| 04 mar, 2014

George Copos a fost primul dintre cei 8 grei ai fotbalului condamnaţi în dosarul Transferurilor s-a predat. Fraţii Becali, Victor şi Giovanni, s-au predat la Constanţa. De asemenea, la fel a procedat şi Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist a mers la Constanţa.

Fostul mare internaţional Gică Popescu s-a predat. Fostul internaţional s-a prezentat la o secţie de poliţie, conform televiziunii sport.ro. Jean Pădureanu va rămîne în spital, starea lui de sănătate fiind foarte gravă, scrie gsp.ro.

Primul care a reacţionat a fost Ioan Horoba, fostul său colaborator de la Gloria Bistriţa: "Jean Pădureanu nu va rezista în închisoare. Sîmbătă a fost la un botez. Nu a rezistat mai mult de cîteva ore şi i s-a făcut rău".

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos a părăsit în jurul orei 17.00 locuinţa sa din cartierul Floreasca, el urmînd să se predea la poliţie după condamnarea cu executare primită în Dosarul Transferurilor.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ