Adunarea Generală a FRF a început. Va fi ales noul preşedinte al forului fotbalistic

| 05 mar, 2014

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a început, la ora 10.00, la Casa Fotbalului, în cadrul acesteia urmând să fie ales noul preşedinte al forului fotbalistic român.

Adunarea Generală a început după ce s-a încheiat şedinţa Comitetului Executiv al FRF, întrunit pentru a lua act de faptul că unul dintre candidaţi, Gheorghe Popescu, nu va mai putea participa la alegeri.

La AG participă şi Carmen Tocală, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, dar şi fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

De asemenea, este prezent şi vicepreşedintele UEFA, Mario Lefkaridis.

La alegerile pentru preşedinţia FRF îşi anunţaseră participarea şase candidaţi: Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu. Altor doi candidaţi, Paul Zarna şi Octavian Popescu, le-au fost respinse dosarele deoarece nu au îndeplinit condiţiile obligatorii din statutul FRF.

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijină la alegeri pe Gheorghe Popescu.

În urma condamnării în dosarul transferurilor, Gheorghe Popescu nu va mai putea candida la funcţia de preşedinte al FRF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ