Naşul Sandu: Cel mai bun preşedinte este cel ales

| 05 mar, 2014

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, cu o uşoară ironie, după ce Răzvan Burleanu a devenit succesorul său la Casa Fotbalului, că este cel mai bun dintre candidaţi, dacă a fost ales de Adunarea Generală.

Întrebat la Digi Sport dacă Vasile Avram ar fi fost un preşedinte mai bun, Sandu a răspuns: "Cel ales este cel mai bun preşedinte".

Mircea Sandu l-a avertizat pe noul preşedinte că nu poate să-i dea afară pe angajaţii actuali ai federaţiei. "Sper ca prin proiectul şi programul pe care îl are să-şi menţină tot parcursul pe care şi l-a propus. Repet ceea ce am spus pentru fiecare dintre candidaţi, dacă mi se bate la uşă, le deschid uşa. Dacă nu mi se bate, eu n-am să bat la uşa lor. Eu voi continua susţinerea candidaturii României la organizarea Campionatului European. Îl voi atenţiona pe preşedintele ales că trebuie făcută o schemă de lucru, în care domnul Mihalache este project manager. Sunt o serie de detalii care trebuie discutate. Toţi care sunt în FRF sunt angajaţi cu contracte de muncă. Recomandarea mea pentru noul prteşedinte este de a analiza Codul Munci şi ce trebuie făcut. Nu poate fi dat afară niciun angajat aşa, «pleacă, că vreau eu»", a spus Sandu, care a adăugat că nu îi pare rău că nu a mai candidat.

Întrebat daca va colabora cu Burleanu, Sandu a afirmat că accepta numai dacă va fi consultat: "Dacă voi fi consultat, dacă se doreşte să îmi spun punctul de vedere, să-mi împărtăşesc experienţa, cu mare drag."

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Mircea Sandu a condus FRF din august 1990.

Tag-uri: FRF, Mircea Sandu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ