Cârţu despre mesajul lui Gică Popescu: O scrisoare a unui tip care şi-a trăit demn viaţa de fotbalist

| 13 mar, 2014

Antrenorul Sorin Cârţu consideră că scrisoarea deschisă trimisă de fostul internaţional Gheorghe Popescu din închisoare reprezintă mesajul unei persoane care şi-a trăit viaţa de fotbalist cu demnitate.

"O scrisoare demnă de un tip care şi-a trăit demn viaţa de fotbalist şi în valoare. Păcat că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat şi pe nişte momente de slăbiciune. Când te laşi de fotbal, în viaţa care urmează după aia sunt nişte momente, nişte încercări, pe care el a crezut că poate să le stăpânească cum a stăpânit fotbalul. Şi uite că a greşit. Acum plăteşte grav, scump, tot cei s-a întâmplat. Sunt pierderi colaterale mult mai mari decât i s-a întâmplat acum, cu pedeapsa asta, cu ajungerea după gratii", a spus Cârţu, la Sport.ro.

Tehnicianul a deplâns totodată situaţia în care se află Gheorghe Popescu, dar şi ceilalţi condamnaţi în Dosarul transferurilor. "Într-un fel am crescut amândoi împreună, eu ca antrenor, el ca fotbalist. A fost un şoc şi pentru mine ce i s-a întâmplat copilului ăsta. Sunt curios şi toată lumea aşteaptă această motivare, altfel nu ştiu ce au gândit judecătorii când au dat pedepsele acelea. Foarte mulţi dintre ei îmi erau apropiaţi, fraţii Becali, Gigi Neţoiu, am lucrat şi cu MM", a adăugat Cârţu.

Gică Popescu afirmă, într-o scrisoare transmisă Mediafax, că mulţumeşte pentru "gândurile bune", dar că aşteaptă motivarea deciziei instanţei pentru stabili calea de urmat şi că se pregăteşte pentru "cel mai greu meci al vieţii", iar pentru asta are nevoie de "mai puţină patimă şi multă linişte".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ