Ce spune omul care a cerut în instanţă anularea alegerilor la FRF

| 28 mar, 2014

Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Giurgiu a depus o contestatie la Judecatoria Sectorului 2, solicitand anularea alegerilor FRF din data de 5 martie. Omul care a intocmit aceasta contestatie, juristul AJF Giurgiu, Adrian Ratiu, dezvaluie neregulile grave pe care le-a sesizat in timpul scrutinului de la Federatie.

"Trebuie sa se acorde un termen, inca nu s-a stabilit traseul administrativ pentru procedura de citare, pentru ca e depus foarte recent. Nu s-a acordat termen, urmeaza sa se intample. S-a depus acea cerere de anulare a hotararii Adunarii Generale. Sunt doua categorii de motive. In primul rand sunt niste domni si niste asociatii care nu aveau dreptul sa participe si au umflat randurile celor care au votat. Fara dansii, probabil ca nu ar fi avut cvorum. Pe de alta parte, sunt o serie de asociatii sau cluburi care au votat prin oameni care nu indeplineau conditiile statutare sa-i reprezinte la vot. Sunt anumite conditii speciale acolo si daca omul pe care il trimiti sa voteze nu le indeplineste, inseamna ca nu poate vota", a declarat Ratiu pentru Mediafax.

Acesta mai spune ca noua conducere a Federatiei a refuzat sa ii prezinte listele de vot.

"Avem o problema aici, pentru ca noi actionam din anumite informatii. Nu am vazut listele cu voturi. Listele cu voturi sunt tinute de actuala conducere a FRF si nu prea vor sa aiba nimeni acces la ele, sa se vada cum s-a votat, cine a votat. Si atunci, noi speram, ca prin instanta, sa obtinem acest drept. Am facut o cerere oficiala la FRF, inca nu ne-au dat un raspuns si consideram ca si tacerea e un raspuns. Atunci, o sa mergem la instanta sa obtinem ceea ce nu vor sa ne dea domnii de la FRF", a mai spus juristul AJF Giurgiu.

Razvan Burleanu a castigat, pe 5 martie, alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi pe Vasile Avram.

Noul presedinte al FRF a primit 113 voturi, in timp ce Vasile AVram a primit 58 de voturi.

Pentru a deveni presedintele FRF, Burleanu a beneficiat de sprijinul lui Marcel Puscas si Gheorghe Chivorchian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ