La Vaslui s-a interzis organizarea de serbări de 8 Martie la grădiniță. Motivul este halucinant

| 21 feb, 2014

Inspectoratul Şcolar Vaslui a interzis tuturor grădiniţelor din judeţ organizarea de serbări de 8 Martie pentru a se evita oferirea de cadouri educatoarelor.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui au decis să interzică desfăşurarea unor serbări de 8 martie în cele 344 de grădiniţe din judeţ la care învaţă 13.740 de copii pentru a se evita astfel oferirea de cadouri educatoarelor, aşa cum s-ar fi întâmplat în ceilalţi ani.

"Această decizie am luat-o la propunerea inspectorului pe învăţământul preşcolar, după ce au existat semnale că s-ar oferi cadouri cadrelor didactice din grădiniţe. Nici educatoarele şi nici părinţii nu au de ce se îngrijora deoarece poeziile şi cântecele dedicate zilei de 8 Martie pot fi incluse în alte serbări sau programe din această primăvară", a declarat, vineri, şeful ISJ Vaslui, Gabriela Placinta.

Tag-uri: 8 Martie, Vaslui
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 2014
Argentina
Ce gandire !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ